Level 3 Renovations
CN Tower

PROJECT LEVEL 3 RENOVATIONS
CLIENT CN TOWER
LOCATION TORONTO, ON
PARTNERS PCL CONTRACTORS, CUMULUS ARCHITECTS, MACKAYWONG

HOLMAN was awarded the honour of providing the design, fabrication, and installation of three unique cafe-bars as part of the Level 3 Renovation project of Canada’s iconic CN Tower.  The project was led by PCL Construction, in collaboration with Cumulus Architects, makaywong, and HOLMAN.

The third floor was primarily divided into three neighbourhoods: Lake, City, and Waterfront, and while each neighbourhood was similar, each space was unique and had to be custom designed and fabricated.  The custom Corian and Quartz mobile tables were common to each space, as were the vibrant red stools.

Each neighbourhood included a fully equipped quick-service food and beverage counter, with commercial-grade equipment and custom stainless steel counters. The back wall featured a faceted, back-painted glass mural with integrated AV and floating millwork shelving.  The curved main bar in each space included millwork cabinetry with a Corian cladding and Quartz waterfall countertops.

The faceted glass mural spilled out into the dining area, continuing around to the next neighbourhood.  For safety, the glass mural terminated at a Corian chair rail, positioned at tabletop height, and continued to the floor as a custom High-Pressure Laminate (HPL).

The newly renovated Level 3 re-opened to the public in July 2018.